Català   Castellano Atenció al client   
Grup Alimentari Guissona
 
  Presentaciˇ
 
  Hist˛ria i cronologia
 
  Notes de Premsa
 
  Informatiu mensual
 
  Premis i distincions
 
  Video corporatiu
 
  Altres videos
 
  50 aniversari
 
  Ofertes de treball
 
  PolÝtica medioambiental
 
  PolÝtica de qualitat inoqŘitat
 
  PolÝtica de prevenciˇ de riscos laborals
 
 
El centre, amb una inversió de 5 milions d'euros i més de 30 treballadors, és el primer a la província de Tarragona

El centre "bonÀrea" Comarcal de Reus, inaugura els seus equipaments i és converteix en el més complert de la firma

El Grup Alimentari Guissona inaugura avui, dimecres dia 6, les instal·lacions del centre comercial bonArea Comarcal de Reus. El centre, situat al km 2 de la carretera de Riudoms, de la localitat de Reus, compta amb un supermercat, cafeteria, restaurant, Box online, benzinera i un establiment de Serveis Agraris.

Aquest nou centre comercial bonÀrea Comarcal de Reus, que obrirà al públic el dijous dia 7, ha vist finalitzat tots els seus equipaments i és el més complert de la firma. Aquest centre compta amb un supermercat amb 3.000 referències de productes d'alimentació, llar, etc. i més de 300 referències de productes carnis i elaborats "bonÀrea", a la vegada que s'hi ha incorporat una peixateria amb producte fresc del Mediterrani, amb un horari de 9 a 21.30h. El centre també disposa d'una cafeteria i un restaurant amb una capacitat per a 200 comensals. Igualment les instal·lacions comptaran amb un Box online, un tipus de consigna refrigerada per recollir directament amb el vehicle les compres online les 24h. del dia fetes a bonarea.com. Per altra banda, ja estaven en funcionament la gasolinera (oberta 24h.) amb 3 sortidors i 6 carrils, amb gasoil A, gasolina S/p95, Adblue per a camions i boxes de rentat, així com un establiment de Serveis Agraris amb 500 referències (pinsos, aliments per a mascotes i consultori veterinari, adobs, llavors, ferreteria, etc.).

La inversió realitzada ha estat de 5 milions d'euros, el centre compta amb més de 30 treballadors i s'emplaça dins una parcel·la amb una superfície total de 25.000 m2.

Aquest tipus de centre comercial és el quart d'aquestes característiques que obre el Grup Alimentari Guissona i el primer a la província de Tarragona, després que al 1996 i al 2010 entressin en funcionament els centres de les localitats lleidatanes de Guissona i Torrefarrera respectivament i el 2013 a la localitat anoienca de Jorba (Barcelona). A part d'aquests grans centres comercials, el Grup també compta amb unes altres 430 botigues bonArea situades a Catalunya, Aragó, Castelló, Guadalajara, Madrid i Andorra.

Per a més informació:
Isidre Argerich
Tel. 973 55 01 00
isidre.argerich@bonarea.com
http://www.cag.es
http://www.bonarea.com

Guissona, Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
06/04/16
 
  Traspalau, 8 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat