Català   Castellano Atenció al client   
Grup Alimentari Guissona
 
  Presentaciˇ
 
  Hist˛ria i cronologia
 
  Notes de Premsa
 
  Informatiu mensual
 
  Projectes de recerca
 
  Premis i distincions
 
  Video corporatiu
 
  Altres videos
 
  50 aniversari
 
  Ofertes de treball
 
  PolÝtica medioambiental
 
  PolÝtica de qualitat inoqŘitat
 
  PolÝtica de prevenciˇ de riscos laborals
 
 
La Corporació Alimentària Guissona posa en marxa la tenda “bonÀrea” per a restauradors i col·lectivitats

A través de la seva web www.cag.es/horeca , la Corporació ofereix el servei de compra per Internet al canal Horeca amb una extensa gamma de productes

Després de l’experiència durant més de 7 anys amb la nostra tenda virtual “bonÀrea” adreçada al consumidor final, on si pot comprar tots els productes carnis elaborats per la Corporació, així com altres productes per la llar, ara “bonÀrea” ha posat en funcionament el servei de tenda virtual a la seva pàgina web, www.cag.es/horeca, destinada a tot tipus de col·lectivitats (hotels, restaurants, càterings, col·legis, residències, bars, associacions, etc.).

La Corporació, que ja comptava amb 13 establiments Cash repartits per tot l’estat espanyol, ara vol donar un pas endavant i oferir més facilitats i comoditats als seus clients del canal Horeca a traves de www.cag.es/horeca

A més de la senzillesa i comoditat d’aquest nou servei, la Corporació també ofereix la possibilitat de ser un proveïdor integral per aquestes col·lectivitats, simplificant així la comptabilitat del client ja que no ha de treballar amb tants proveïdors. Per aquest motiu la gamma de productes es extensa (més de 700 referències): Carns i elaborats, llet i derivats, fruita i verdura fresca, begudes, conserves, alimentació general, drogueria i neteja, higiene, etc., i sempre amb la habitual relació qualitat-preu dels productes de la Corporació Alimentària Guissona.

La comanda realitzada es pot recollir al Cash situat a Guissona o bé rebre-la al domicili indicat en més de 600 poblacions de Catalunya.

Destacar la bona acollida que està tenint el nou servei, doncs en el seu inici ja compta amb un centenar de clients. Per tal de continuar millorant i atendre peticions d’informació i suggerències, el nou servei posa a disposició dels clients el mail: horeca@cag.es, Tel. 973 551 100 i fax 973 550 714.

Guissona, Corporación Alimentaria Guissona, S.A.
12/08/08
 
  Traspalau, 8 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat