Català   Castellano Atenció al client   
Grup Alimentari Guissona
 
  Presentaciˇ
 
  Hist˛ria i cronologia
 
  Notes de Premsa
 
  Informatiu mensual
 
  Projectes de recerca
 
  Premis i distincions
 
  Video corporatiu
 
  Altres videos
 
  50 aniversari
 
  Ofertes de treball
 
  PolÝtica medioambiental
 
  PolÝtica de qualitat inoqŘitat
 
  PolÝtica de prevenciˇ de riscos laborals
 
 

Presentació

Les dades de caràcter personal incloses en el seu currículum vítae, formaran part d'un fitxer automatitzat, responsabilitat de Corporació Alimentària Guissona S.A.
Corporació Alimentària Guissona S.A. garanteix als candidats la confidencialitat de les seves dades de caràcter personal.
D'acord amb l'article 11 de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal, els candidats accepten expressament que les seves dades puguin ser compartides pels diferents departaments de Corporació Alimentària Guissona S.A.  per les societats del Grup Alimentari Guissona i en el seu cas, pels col·laboradors de les tendes bonÀrea que demandin personal que s'ajusti al perfil professional del candidat.
La finalitat del tractament és procedir a la selecció de candidats per a cobrir llocs de treball a Corporació Alimentària Guissona S.A.  a les empreses del Grup o a les tendes bonArea.
El consentiment del candidat pel que fa a la cessió de les dades té sempre caràcter revocable.
Vostè podrà exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició dels quals sigui titular, així com la revocació del consentiment quant a la cessió de les dades, havent-ho de notificar per escrit a Corporació Alimentària Guissona S.A. - Departament RRHH, C/Traspalau, nº 8, de Guissona (Lleida), adjuntant fotocòpia del seu DNI.
Per passar a omplir el formulari on-line per a registrar el seu Currículum Vitae haurà d'acceptar les condicions establertes clicant en el botó "Accepto"

 
  Traspalau, 8 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat