Català   Castellano Atenció al client   
Grup Alimentari Guissona
 
  Presentaciˇ
 
  Hist˛ria i cronologia
 
  Notes de Premsa
 
  Informatiu mensual
 
  Projectes de recerca
 
  Premis i distincions
 
  Video corporatiu
 
  Altres videos
 
  50 aniversari
 
  Ofertes de treball
 
  PolÝtica medioambiental
 
  PolÝtica de qualitat inoqŘitat
 
  PolÝtica de prevenciˇ de riscos laborals
 
 

Presentació

El Grup Alimentari Guissona compta amb una àmplia experiència en el sector agroalimentari. Desenvolupa totes les activitats ramaderes, industrials i comercials necessàries per arribar al consumidor sense intermediaris.

Des de 1959 hem anat incorporant a l’estructura productiva, empresarial i comercial tots els elements necessaris per realitzar una integració vertical i així tancar el cicle productiu complet del producte carni.

La realització del cicle productiu complet ha esdevingut un repte per a tota l’organització. Actualment el Grup duu a terme tots els processos, des del naixement de les aus i el bestiar, passant per la fabricació dels pinsos, la cria i engreix dels animals, el sacrifici, la transformació i l’elaboració dels productes fins a la seva distribució i la venda directa mitjançant les tendes “bonÀrea”.
El nostre objectiu és millorar el rendiment de les explotacions ramaderes i atendre les necessitats dels clients que confien en la nostra eficàcia i professionalitat, oferint-los productes segurs, de la millor qualitat i al millor preu. Per assolir-ho comptem amb unes equipades i modernes instal·lacions, equips de professionals implicats, així com la certificació de qualitat ISO 9001 de tots els processos, el certificat ISO 22000 que garanteix que els productes carnis produïts i comercialitzats son 100% segurs, i del nou certificat ISO 14001 de gestió ambiental.

Al Grup treballem per oferir als nostres clients el fruit de tot el procés, productes amb garantia d’origen.

Les principals empreses del Grup són la Cooperativa Agropecuària de Guissona, S.Coop.Ltda. que realitza la cria i l’engreix de les aus i del bestiar, i la Corporació Alimentària Guissona, S.A. que desenvolupa totes les activitats industrials (fabricació de pinsos, sacrifici, transformació i elaboració dels productes carnis, etc.) i comercials, principalment a través de les botigues ”bonÀrea”. A part, també cal destacar l'entitat de crèdit CaixaGuissona que ha crescut paral·lelament al costat del Grup.


 
  Traspalau, 8 - 25210 Guissona (Lleida) Avís legal   Política de privacitat